promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már, hogy néz ki Shakira egy átlagos hétköznap? Le fog esni az állad
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shakira éppen Miami-ban vadászik magának új otthont, közben készültek róla friss lesifotók.

Shakira egy igazi globális szupersztár, szinte az egész bolygón ismerik az arcát és a fülbemászó, ritmusos dalait. Sok-sok éve meghatározó alakja a zenei életnek, Magyarországon is rengeteg rajongója van, ráadásul emberek milliói gondolják úgy, hogy ő jelenleg az egyik legdögösebb énekesnő a világon – általában nagyon előkelő helyeken végez a szépséges előadókat összeszedő listákon.

Mostanában is több slágert hozott nekünk Shakira, aki az utóbbi hónapokban nem a zenéivel hívta fel magára a figyelmet, hanem sokkal inkább a magánéletével, ugyanis állítólag megcsalta őt a párja, az FC Barcelona focistája, Gerard Piqué, ennek hatására pedig külön váltak útjaik, hatalmas botrány kerekedett az ügyből – két közös gyermekük van, akiket biztos, hogy nagyon megvisel a dolog.

Shakira a szakítás után úgy döntött, hogy elköltözik Spanyolországból, és inkább az Egyesült Államokban, egészen pontosan Miami-ban kezd új életet a gyerekeivel együtt. Állítólag már vett is magának ott egy fantasztikus luxusotthont, de most mégis újabb ingatlanokra vadászik, legalábbis erről árulkodnak azok a friss lesifotók, amik a minap készültek róla.

Kifejezetten hétköznapi szerelésben kapták lencsevégre Shakira-t, aki természetesen csodálatosan nézett ki, így ismét sikerült bebizonyítania, hogy valóban ő a világ egyik legszebb énekesnője, akinek nem kell egy egész sminkescsapat ahhoz, hogy gyönyörű legyen – itt lehet megtekinteni a hírességről készült lesifotókat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás