promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fehérneműben tette szét a lábait Hollywood legszebb mellű színésznője, Sydney Sweeney
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney Sweeney még csak 25 éves, de máris a lábai előtt hever az egész világ.

A gyönyörű Sydney Sweeney az Eufória című sorozattal lett világhírű, és rögtön felkapta őt Hollywood, ami érthető, hiszen nemcsak rendkívül tehetséges, hanem elképesztően dögös is. Aki nézi az Eufóriát, az tudja, hogy a színésznő egyáltalán nem szégyenlős, hiszen az előző évadnak egy meghatározó részét félmeztelenül töltötte, a világ pedig megcsodálhatta a félelmetesen tökéletes melleit.

Sydney Sweeney karrierje még csak most kezd igazán beindulni, sorra kapja a felkéréseket, és hamarosan egy Marvel filmben is feltűnik majd Dakota Johnson mellett, szóval fényes jövő elé néz a mindössze 25 éves színésznő, aki valóban Hollywood egyik legszebb sztárjának számít jelenleg – nem csoda, hogy a színészet mellett időnként modellkedik is, valószínűleg rengeteg márka felkereste már.

Nemrég mondhatni felrobbantotta az internetet Sydney Sweeney, ugyanis fehérneműben pózolt egy új kampány kedvéért a Frankie's Bikini felkérésére, a fotók pedig elég tűzforrók lettek – van köztük olyan, amin szétteszi a lábait a kívánatos kebelcsoda, a látvány pedig maga a mámor, szóval megint sikerült maradandót alkotnia a szépséges hírességnek.

Akiket érdekelnek Sydney Sweeney pokolian csábító, fehérneműs reklámfotói, azok alább megnézhetik őket, de előre szólunk, hogy a színésznő tényleg hihetetlenül szexi rajtuk, szóval jobb felkészülni erre a mennyei látványra:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás