promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bomba teste van Justin Bieber feleségének, Hailey csodásan néz ki fürdőruhában
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Friss lesifotók készültek a csodaszép Hailey Bieberről.

Justin Bieber már tiniként is világsztár volt, rengeteg lány volt szerelmes belé annak idején. Sokáig együtt volt a híres énekesnővel, Selena Gomezzel, volt sok-sok balhéja, de végül megtalálta a boldogságot Stephen Baldwin lányának oldalán. Az énekes 2018-ban házasodott össze Hailey-vel, aki felvette a nevét, és elvileg azóta is boldogok együtt – bár rendszeresen írnak arról a bulvárlapok, hogy azért akad pár problémájuk.

A 26 éves Hailey Bieber jelenleg egy igazán felkapott modellnek számít, rendszeresen hatalmas márkákkal és tervezőkkel dolgozik együtt, ami minden bizonnyal azért van, mert nagyon profi, gyönyörű, az alakja pedig egyszerűen tökéletes. Nem csoda, hogy Justin Biebernek is megakadt rajta a szeme annak idején, hiszen valóban egy csodaszép nőről van szó, akiért rengetegen odavannak.

A minap friss lesifotók készültek Hailey Bieberről Cabóban, ahol éppen a testvére születésnapját ünnepelték egy kisebb társasággal. Úgy tűnt, hogy a modell remekül érezte magát Justin Bieber nélkül a lányokkal, hiszen fürdőruhába bújt, és mosolyogva nagyokat csobbantak – a híresség egy pillanatra talán el is felejtette, hogy minden mozdulatát egy fotós figyeli.

Itt lehet megnézni az imént említett lesifotókat Hailey Bieberről, aki csodálatosan nézett ki fürdőruhában – Justin Bieber nagyon szerencsés férfi, az egyszer biztos:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás