promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston és Adam Sandler megint egy izgalmas nyomozásba keverednek a Netflix kedvéért
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan látható lesz Netflixen a Gyagyás gyilkosság folytatása.

A nagy nevettető, Magyarország egyik kedvence, Adam Sandler 2019-ben hozott nekünk egy meglepően szórakoztató és izgalmas filmet, a Gyagyás gyilkosságot, amiben a Jóbarátok sztárjával, Jennifer Anistonnal közösen szerepelt. Az alkotás hatalmas sikert aratott a Netflixen, így nem meglepő, hogy jön a folytatás – ráadásul már csak pár hetet kell várnunk arra, hogy megnézhessük.

A március 31-én ismételten a Netflixre érkező Gyagyás gyilkosság 2-ben megint egy furcsa ügybe keverednek hőseink, akik mókás kalandokba csöppenve próbálják kideríteni az igazságot. Jelen esetben egészen pontosan arról van szó, hogy az egyik barátjukat elrabolják a saját esküvőjén, ők pedig elhatározzák, hogy segítenek megtalálni őt, miközben kinyomozzák, hogy ki is volt az álnok tettes.

A Jeremy Garelick (Bérhaverok) által rendezett alkotásban Jennifer Aniston és Adam Sandler mellett feltűnik még Mark Strong, Mélanie Laurent és többek között Tony Goldwyn is, az előzetes alapján pedig rengeteg izgalomra és nevetésre számíthatunk, ráadásul úgy tűnik, hogy még látványosabb is lesz a folytatás, mint az első rész – bár ez egészen elvártnak mondható a filmeknél.

Itt lehet megnézni a március 31-én érkező Gyagyás gyilkosság 2 magyar feliratos előzetesét:

Itt pedig pár kép a filmből, hogy jobban is megvizsgálhassunk pár mókás pillanatot:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás