promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Friss lesifotók bizonyítják, hogy bizony Keanu Reeves is kezd szépen megöregedni
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves szakálla rohamosan kezd őszülni.

Keanu Reeves már hosszú évek, évtizedek óta a globális közönség egyik kedvenc színésze, bár ezt a megtiszteltetést nem éppenséggel a kiemelkedő színészi játékának, hanem a remek, általában akciódús filmjeinek köszönheti. Olyan alkotásokban szerepelt eddig, mint például a Mátrix-széria, a Constantine, a Féktelenül, meg persze a John Wick-széria, aminek jövőre jön ki a negyedik része – az előzetes alapján az is nagyon jó lesz:

Az interneten rengetegen poénkodnak azon, hogy Keanu Reeves valószínűleg halhatatlan, vagy egy vámpír, ugyanis alig, vagy szinte egyáltalán nem lehet látni rajta az öregedés jeleit. Nos, van egy rossz hírünk a világsztár rajongóinak, ugyanis ez már nem így van: úgy tűnik, hogy őt is utolérték az évek – bár így is nagyon szerencsés, hiszen már elmúlt 58 éves is, és még mindig elképesztően jó formában van.

A minap friss lesifotók szivárogtak ki Keanu Reevesről, aki éppen New Yorkban volt, és szinte mindenkit sokkolt az erőteljesen őszülő szakállával, amitől már-már egészen felismerhetetlen volt – de persze ezen kívül még mindig egyáltalán nem látni rajta, hogy vészesen közeledik a 60-hoz, szóval valóban szerencsésnek nevezhető a népszerű színész.

Itt lehet megnézni a fent említett lesifotókat Keanu Reevesről, aki persze még teljesen ősz hajjal, illetve szakállal is fantasztikusan festene – ki tudja, lehet, hogy a John Wick 10. részében már úgy fogja lecsapni a rosszfiúkat, mint egy agresszív Mikulás:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás