promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrült buli volt A Konyhafőnök VIP stúdiójában – Rácz Jenő ennél büszkébb nem is lehetne
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök VIP Fináléjában két nagyon tehetséges versenyző mérkőzött meg.

Sárközi Ákosnak most nem kellett izgulnia, mivel az ő versenyzői közül senki se tudott bejutni A Konyhafőnök VIP fináléjába.

Rácz Jenő mentoráltjai közül Dobos Evelin és Kardos Eszter szálltak ringbe a végső győzelemért és ezúttal sem egyedül. Evelint Fésűs Nelly és Nagy Zsolt, Esztit pedig Geszler Dorottya és Kollányi Zsuzsi segítette. A feladat ugyebár nem volt egyszerű, mert mindkét csapatnak 3 előételt, 3 főételt és 3 desszertet kellett elkészítenie.

A két finalista erőn felül teljesített, így egy olyan menüsort tálaltak ki a zsűri tagjainak, ami teljesen elvarázsolta őket. A kóstoláson azonban nem csak a megszokott zsűritagok vettek részt: Ákos, Jenő és Zé apukái is csatlakoztak az értékeléshez, így már nem három, hanem hat szempár vette górcső alá a finalisták fogásait.

A verseny nagyon szoros volt, így a zsűrinek nem volt könnyű dolga, amikor dönteniük kellett, hogy ki legyen Magyarország Konyhafőnöke. A választásuk Dobos Evelinre esett, aki először nem akart hinni a fülének, annyira megérintette, hogy ő állhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

A galériánkban most megnézhetitek a legjobb pillanatokat.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás