promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézd meg fotókon, hogy milyen őrületes hangulatot csinálnak a Balaton Sound sztárfellépői
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jön Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, valamint Dimension is.

Annyi sajnos biztos, hogy 2023-ban elmaradt a soproni VOLT Fesztivál, de a Szigetet és a Balaton Soundot viszont megtartják. Előbbi már közétett egy listát a fellépőkről, amit ide kattintva értek el. Az egyik legnagyobb név egyértelműen Billie Eilish, akin valószínűleg garantált lesz a teltház.

Európa legmenőbb vízparti zenei fesztiválja –ahogy ez már megszokott –2023-ra is világsztárok sorát jelentette be.

A Balaton Sound első listáján már most olyan top DJ-k sorakoznak, mint ArminVan Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Dimension, vagy Don Diablo. A Sound ugyebár nem csupán egy hatalmas esti parti forgatag, de napközben is rengeteg lehetőséget kínál a lazulásra és a feltöltődésre a parton és vízen egyaránt.

A különleges sztárokhoz csatlakozik még Joel Corry, KSHMR, Kungs, Ofenbach, és Vini Vici. A szervezők azt is jelezték, hogy ez még csak a kezdet, nemsokára számíthatunk a folytatásra. Miután a rendkívül népszerű B my Lake jövőre is a Balaton Sound szerves részeként jelentkezik, hamarosan napvilágra kerülnek a nemzetközi szcénában is egyre nagyobb teret kapó underground stílusok –így atechno, a tech-house vagy a minimál house –képviselői is.

A Balaton Sound 2023-ban június 28-tól tart július 1-ig, a megszokott helyen, Zamárdiban.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás