promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiábrándító lesifotók készültek az Agymenők sztárjáról, alig lehet felismerni a színésznőt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Agymenők Pennyje nagyon kényelmesre vette a figurát.

Minden idők egyik legsikeresebb komédia sorozata a Magyarországon is közkedvelt Agymenők című széria, amiben megismerhettük pár tudós, és egy pincérnő bohókás hétköznapjait, őrült kalandjait. Az alkotásban Kaley Cuoco alakította Penny karakterét, aki a tipikus „dögös, buta szőke nő”-t testesítette meg, de egy nagyon szórakoztató humorral, amivel sokak kedvence lett az évek alatt.

Az Agymenők 2019-ben ért véget, Kaley Cuoco pedig a következő évben átnyergelt A légikísérő című sorozatra, ami szintén nagyot durrant, ráadásul összesen 3 Emmy-díjra jelölték érte. Közben filmekben is láthattuk őt, szóval szépen szárnyal a színésznő karrierje – de a magánélete miatt sem panaszkodhat, hiszen éppen az első gyermekét várja a szerelmétől, Tom Pelphrey-től.

A minap friss lesifotók készültek Los Angelesben a várandós Kaley Cuocoról, aki sajnos elég sok rajongóját kiábrándította a kinézetével, ugyanis smink nélkül, melegítő nadrágban kapták lencsevégre őt, és szinte felismerhetetlen volt ilyen átlagos, hétköznapi megjelenéssel.

Ezek a felvételek is csak azt bizonyítják, hogy a világsztárok is emberek, nekik sem kell folyton úgy kinézniük, mintha éppen egy gálapremier vörös szőnyegén lennének fotósok hada előtt. Valószínűleg mi is hasonlóan néznénk ki a helyében, ha gyorsan ki kellene ugranunk elintézni valamit – de persze a kommentelők többsége ebbe nem gondol bele, ugyanis elég durva beszólásokat kap a híresség a neten a lent látható lesifotók miatt:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás