promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné flörtölt David Beckhammel, ráadásul Vilmos herceg szeme láttára?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné és David Beckham még puszit is adtak egymásnak.

A brit királyi család tagjai, Katalin hercegné és Vilmos herceg a minap Bostonban jártak az Earthshot Prize Awards nevezetű eseményen. A hercegné egy gyönyörű, zöld egyberuhát viselt, ráadásul állítólag Diana hercegné egykori smaragdnyaklánca lógott a nyakában, így természetesen ő volt az est fénypontja – de nem ez volt az első eset, hiszen általában mindenhol ez történik.

Az eseményen persze nemcsak Katalin hercegné és Vilmos herceg volt ott, hiszen tiszteletét tette még a Bohém rapszódia című film Oscar-díjas sztárja, Rami Malek is, aki Freddie Mercury szerepében alkotott maradandót; sőt, a sztárfocista, David Beckham is ott volt Bostonban, és üdvözölte a házaspárt – sőt, úgy tűnik, hogy nagyon egy húron pendültek a hercegnével.

Az ott készült felvételek alapján Katalin hercegné jókedvűen beszélgetett David Beckhammel, és a társalgásuk közben még puszit is adtak egymásnak, Vilmos herceg pedig csak ott állt mellettük, és nézte, ahogy „flörtölnek” – legalábbis egyesek szerint ez történt, hiszen nem sűrűn fordul elő, hogy a hercegné csak úgy megpuszil valakit egy nyilvános eseményen.

Arról egyelőre még nincsenek hírek, hogy ez az eset okozott-e bármilyen bonyodalmat Katalin hercegné és Vilmos herceg számára, de minden bizonnyal nem volt túl nagy jelentősége a dolognak, hiszen semmi komoly nem történt, csupán egy baráti pusziról volt szó – bár már ez is elég manapság a királyi családban egy kiadós botrányhoz.

Itt lehet megtekinteni az eseményen készült képeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás