promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden vágyad egy igazi Batmobil? 583 millió forintért akár a tiéd lehet!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Reméljük, hogy Michael Keaton nem haragszik meg, amiért más vezeti majd a verdáját.

A zseniális Tim Burton 1989-ben felélesztette a szuperhősfilmeket a Batmannel, amiben Michael Keaton alakította a denevérembert. A karakter annyira ikonikus, hogy az évtizedek alatt a hozzá kapcsolódó tárgyak, eszközök is azok lettek, így természetesen a kocsija, a Batmobil is kiemelt figyelmet kap a rajongóktól – éppen ezért olyan örömteli az a hír, ami a minap kiderült.

Annak idején összesen öt darab Batmobilt csináltak a Batman című filmhez, ezek közül kettőt használtak a forgatáson, három pedig kiállításokra, illetve egyéb célokra készült. Most az utóbbi kategóriából bocsátanak aukcióra egy járművet, ráadásul nem is kevés pénzért – bár a rajongók biztos, hogy még így is eljátszadoznak majd a gondolattal, hogy milyen menő lenne vezetni egy Batmobilt.

1,5 millió dollárért, vagyis nagyjából 583 millió forintért lehet licitálni az eredeti, de Michael Keaton által nem használt Batmobilra, ami ráadásul még működik is: egy elektromos motor hajtja, körülbelül 50 km/h a végsebessége, és a rajongók legnagyobb örömére a kipufogója lángokat vet, pont, mint az 1989-es filmben.

Állítólag még egy kaszkadőrfülke is van benne, ami azt jelenti, hogy úgy is lehet vezetni, mintha a pilótafülkében nem ülne senki – az viszont rossz hír lehet az érdeklődőknek, hogy már vagy 30 éve nem használták, így a tulajdonos nem tudja garantálni, hogy működik benne az elektromos motor, ami így akár még veszélyes lehet.

Ettől függetlenül már dísznek is fantasztikus lenne otthonra egy Batmobil – itt lehet megnézni róla a képeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás