promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
1 milliárdért vett magának új otthont a Star Wars sztárja, most bárki megnézheti az álomingatlant
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Anakin Skywalkert alakító színész Los Angelesben vásárolt magának új házat.

A jelenleg 41 éves Hayden Christensen 2002-ben csatlakozott a Csillagok háborúja-univerzumhoz a Star Wars II. rész – A klónok támadása című filmmel, amiben ő alakította Anakin Skywalkert, Luke Skywalker édesapját, akiből végül Darth Vader lett, miután átcsábult a sötét oldalra. A színész alakítása nem mindenkinek tetszett, de azért a Star Wars után is kapott pár fontosabb szerepet hollywoodi filmekben – ő volt például a Hipervándor főhőse is.

Hayden Christensen pár évig szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, alig lehetett róla hallani valamit, és később is csak mondhatni b-kategóriás filmekben láthattuk őt. De idén megtörtént a nagy visszatérés, ugyanis ismét magára öltötte Darth Vader maszkját az Obi-Wan Kenobi című Disney+-os sorozat kedvéért, amiben természetesen ismét Ewan McGregor volt a címszereplő.

Úgy tűnik, hogy Hayden Christensen jó helyen van most, ugyanis hatalmas siker lett az Obi-Wan Kenobi-széria, illetve 2,7 millió dollárért, vagyis nagyjából 1 milliárd forintért vett magának egy új otthont is Los Angelesben. A csodás ingatlanban három hálószoba és két fürdőszoba van, szinte teljesen fából készült, ráadásul tartozik hozzá egy melléképület is, ami tökéletes relaxálni.

Biztos, hogy a színész nagyon jól fogja érezni itt magát, hiszen meseszép a környezet, és az egész ház nyugalmat áraszt magából. Arról egyelőre még nincs hír, hogy pontosan mikor fog beköltözni ide a színész, de minden bizonnyal az ünnepeket már itt akarja tölteni.

Itt lehet megtekinteni pár képet Hayden Christensen új otthonáról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás