promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes figurák szurkoltak az Ecuador–Szenegál meccsen, Katar színfoltjai voltak
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szenegál 2–1-re verte Ecuadort, a drukkerek imádták a meccset.

Már lassan 1,5 hete zakatol Katarban a 2022-es futball-világbajnokság, ami szinte napról napra újabb meglepetések és botrányokat hoz nekünk. Hol az emberi jogok megsértése, vagy eltiprása a téma, hol a szervezettséggel vannak komoly gondok, de az biztos, hogy rengetegen figyelik a meccseket, és hűségesen szurkolnak a nemzetük csapatának – már akinek kijutott a válogatottja.

November 29-én az A csoport két csapata, Ecuador és Szenegál mérkőzött meg egymással, a legtöbben az utóbbit tartották a legesélyesebbnek a győzelemre. Nos, most a többségnek igaza volt, ugyanis Szenegál 2–1-re verte Ecuadort: először a 44. percben a szenegáli válogatott játékosa, Ismaila Sarr rúgott gólt, majd őt követte az Ecuadort erősítő Moisés Caicedo a 67. percben – és végül Kalidou Loulibaly hozta meg a győzelmet Szenegálnak a 70. percben.

Izgalmas összecsapás volt, és ez a nézőtéren drukkoló emberek reakcióján is látszik, ugyanis voltak olyan figurák, akik nagyon vicces arcokat vágtak egyes pillanatoknál – de persze mindenki azon volt, hogy segítse a csapatát, és a szurkolásával erősítse a játékosokat, hátha pont egy biztató bekiabálás kell valakinek ahhoz, hogy jobban teljesítsen, és akár még gólt is lőjön.

Itt lehet megnézni a Szenegál–Ecuador meccs legjobb pillanatait, illetve a nézőket, akik hol a mókás arckifejezésükkel, hol testfestéssel, hol látványos kosztümökkel vonták fel magukra a figyelmet a sporteseményen:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás