promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Momoa csúcsverdájától mindenki dobni fog egy hátast, ilyet nem sűrűn láthatunk az utakon
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jason Momoának nemcsak az öltözködése különleges, hanem az autója is.

A legtöbben a Trónok harca című sikersorozat Khal Drogójaként ismerték meg Jason Momoát, aki korábban a Csillagkapu: Atlantiszban is maradandót alkotott. A színész 2018-ban megkapta a saját Aquaman filmjét, ez pedig teljesen megváltoztatta az életét, hiszen egy csapásra szupersztár lett – 2023 decemberében érkezik az alkotás folytatása, szóval örülhetnek a szuperhős rajongói.

November 18-án érkezik a Netflixre Jason Momoa legújabb filmje, az Álomország című, mókásnak és látványosnak ígérkező családi fantasy, amihez hatalmas reményeket fűz a streamingóriás, hiszen állítólag 150 millió dollárt öltek bele – nem csoda, hogy a színész most szinte mindenhol népszerűsíti az alkotást, ami minden bizonnyal nagyot fog robbanni, főleg így ünnepek előtt.

Jason Momoa jelenleg Beverly Hills-ben van, ahol lencsevégre kapták őt, ahogy éppen a csodajárgányával indul útnak. Nem akármilyen autóról van szó, ugyanis a felvételek alapján egy egyedi oldtimer járművet vezet a híresség, ezzel pedig biztos, hogy végképp magára tereli az összes ember figyelmét – tény, hogy kifejezetten illik a különleges stílusához egy ilyen speciális verda.

Jason Momoa volt olyan kedves, hogy megált osztani pár aláírást a rajongóinak, szóval igazán boldoggá tette őket, miközben föléjük tornyosodott. Tud élni a híresség, az egyszer biztos.

Itt lehet megnézni a felvételeket Jason Momoáról és a speciális csúcsverdájáról, amit nem sűrűn láthatunk az utakon:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás