promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rohan az idő: 10 éve ért véget a Doktor House, emlékszel még a szereplőkre?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen belegondolni, de a Doktor House utolsó epizódja már több, mint 10 éve került adásba.

2004-ben indult, és egészen 2012-ig futott nagy sikerrel a Doktor House című sorozat, amiben megismerhettük a kicsit keserű, barátságtalan, de zseniális és a maga módján nagyon vicces orvost, Dr. Gregory House-t, akit a fantasztikus Hugh Laurie alakított – mi sem bizonyítja jobban a színész tökéletességét, mint az, hogy kétszer is Golden Globe-díjjal jutalmazták az alakítását a szériában.

A Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvendő Doktor House összesen 8 évadot kapott, és olyan színészek szerepeltek benne az évek alatt Hugh Laurie mellett, mint például Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jesse Spencer, Lisa Edelstein, Jennifer Morrison, Peter Jacobson, Kal Penn, Odette Annable vagy Olivia Wilde, aki az utóbbi években rendezőként is bizonyított, hiszen ő csinálta egyebek között a nemrég bemutatott Nincs baj, drágám című filmet is.

A Doktor House egy valóban különleges és szórakoztató sorozat volt, ami hatalmas űrt hagyott maga után. Biztos, hogy sokak számára furcsa belegondolni abba, hogy már 10 év telt el a széria vége óta, de ez is csak azt jelzi, hogy rohan az idő. Minden bizonnyal mostanában is sokan elő szokták venni ezt a remek alkotást otthon DVD-n, vagy valamelyik streaming platformon, de azért a rajongók biztos örülni fognak ennek a galériának, amiben összeszedtünk pár képet az 5 Emmy-díjjal és 2 Golden Globe-díjjal jutalmazott sorozatról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás