promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone csúnyán összebalhézott a feleségével a nyílt utcán? Aggasztó lesifotók kerültek ki a sztárpárról
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy mégse olyan idilli Sylvester Stallone házassága, mint hittük.

Nemrég hatalmas port kavart, mikor kiderült, hogy Sylvester Stallone gyönyörű felesége 25 év házasság után hirtelen beadta a válópert. Rengeteg pletyka terjengett arról, hogy vajon miért döntött így az egykori modell: felmerült például, hogy a színész elherdálta a családi vagyont, illetve házasságtörés is. Bármi is volt az ok, végül sikerült megbeszélniük a problémáikat, és a rajongók legnagyobb örömére kibékültek.

Sokan azt hitték, hogy mostantól ismét csak a boldogságé a főszerep Sylvester Stallone és Jennifer Flavin házasságában, de most kikerült az internetre pár lesifotó, ami alapján sajnos nem így van. A felvételeken azt látni, hogy Sylvester Stallone a feszültnek tűnő felesége mögött kullog, majd mikor mond neki valamit, akkor csak széttárja a kezét, mintha csak azt jelezné ezzel, hogy: most mégis mi bajod van?

Volt, aki elemezte a képeket, és meglátta, hogy Jennifer Flavin kezében egy férfiaknak való szakállfesték van, vagyis lehet, hogy azon kaptak össze a nyílt utcán, hogy a nő be akarja festeni Sylvester Stallone arcszőrzetét, hogy fiatalabbnak hasson, de a világsztár szükségtelennek tartja ezt – de persze ez is csupán egy feltételezés, semmi több.

Szerencsére nem fajult el annyira a rövid kis vitájuk, hogy komoly gond legyen belőle, hiszen együtt, egy kocsiban távoztak a helyszínről, így minden bizonnyal csak valami apróságról volt szó, akármennyire is csúnya összekapásnak tűnhet ez az alább látható lesifotókon:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás