promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak mankóval tud járni Dolph Lundgren, megdöbbentő fotók készültek a népszerű akcióhősről
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon aggódnak a rajongói a kőkemény Dolph Lundgrenért.

Sylvester Stallone egyik legjobb cimborája és legnagyobb filmes ellensége, Dolph Lundgren már 64 éves, de még mindig remek formában van, és ez minden bizonnyal két dolognak köszönhető: a rendszeres testmozgásnak, illetve annak, hogy nagyjából 40 évvel fiatalabb a barátnője, akit állítólag már el is jegyzett – sőt, egyes pletykák szerint titokban már össze is házasodtak.

Dolph Lundgrennek hosszú évtizedek óta hatalmas fájdalmai vannak egy régi katonai sérülés miatt, amitől már alig tudott járni, mivel az egyik bokája nagyon durván megduzzadt. Éppen ezért hozta meg azt a komoly döntést, hogy kés alá fekszik, hátha újra tud majd járni. A műtét szerencsére sikeres volt, de egy ideig most nem igazán tud támogatás nélkül közlekedni a színész – ezért kerekesszékbe, majd járókeretbe kényszerült, most pedig újabb szakaszához érkezett a gyógyulása.

A minap friss felvételek készültek Los Angelesben Dolph Lundgrenről, aki éppen vacsorázni vitte a gyönyörű szerelmét. A világsztár mankóval sétált, és úgy tűnt, hogy jó a kedve, hiszen még a rajongóinak is adott pár aláírást.

Ezek alapján szépen gyógyul Dolph Lundgren, így könnyen lehet, hogy már csak pár hét, és a saját lábán járhat, majd folytathatja azt, amihez a legjobban ért: csinálhat nekünk még pár tökös akciófilmet.

Itt lehet megnézni a Dolph Lundgrenről készült felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás