promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztároktól hemzsegett a Black Adam budapesti díszbemutatója, Csuti sem bírta kihagyni Dwayne Johnson szuperhősködését
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csuti és többek között Lola is tiszteletét tette a Black Adam gálavetítésén.

Végre megérkezett Dwayne Johnson első szuperhősös filmje, a DC istállójához tartozó Black Adam, amit már Magyarországon is elkezdtek vetíteni, ráadásul egy budapesti díszbemutató is volt, ahová rengeteg hazai celeb eljött.

A gálavetítésen ott volt többek között Csuti, Lola, Johnny K. Palmer, Danny Blue, a USNK, illetve Viczián Viktória és Somhegyi Krisztián is, akik még egy forró csókot is váltottak a kamera előtt, ezzel is bizonyítva a tomboló szerelmüket.

„Ha pár évvel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy The Rock szuperhős lesz, akkor hangosan felnevettem volna, de eljött ez az idő is! Egy igazán látványos és fordulatokban gazdag -IMAX-ben javaslom a megtekintését- 2 óra van mögöttem, ahol az utolsó 40 perc akciói nyomott hagytak a kisujjamban is, egész pontosan a gyűrűm, mert annyira szorítottam a tenyerem! Izgi, na! Imádtam az apa/fia vonalat benne és persze az is érdekes tanulság, hogy mennyire félre lehet ismerni valakit egészed addig amíg…na de nem spoilerezek, tessenek megnézni a filmet, ha már közel 20 évet vártunk Dwayne Johnsonra, mint igazi szuperhős!”

írta Csuti a közösségi oldalán a Black Adammel kapcsolatban, szóval neki ezek szerint nagyon tetszett a film, és ezzel minden bizonnyal nem volt egyedül.

Itt lehet megnézni a Black Adam budapesti díszbemutatóján készült felvételeket, amiket Trenka Attila készített:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás