promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kockahasa buktatta le Hugh Jackmant: visszatér Farkasként?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Friss lesifotók készültek Hugh Jackmanről, aki meglepően ki van pattintva.

Sokan tartják az Oscar-jelölt Hugh Jackmant korunk egyik legjobb színészének, de a legtöbb ember mégse a remek drámai alakításai miatt fog rá emlékezni több évtized múlva, hanem inkább azért, mert ő volt Farkas a nagy sikerű X-Men-szériában – a világsztár 2017-ben a Logan - Farkas című filmmel búcsúzott az ikonikus szereptől.

A következőben SPOILEREK lesznek azok számára, akik nem látták a Pókember: Nincs hazaút és a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmeket!

A Marvel az utóbbi pár szuperhősös filmben bevezette a Multiverzumot, vagyis azokat az alternatív valóságokat, amik magukban foglalják a korábbi Marvel filmeket is. A Pókember: Nincs hazaút című alkotásban Tobey Maguire és Andrew Garfield is feltűnt Tom Holland mellett Pókemberként, a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben pedig Patrick Stewart tért vissza az X-Men-szériából ismrt X professzor szerepében.

Nem csoda, hogy a rajongók ezek után egyből arra gondoltak, hogy majd Hugh Jackman is visszatér Farkasként, a minap pedig készült pár lesifotó, ami könnyen lehet, hogy ezt bizonyítja, ugyanis a kockahasú színész annyira kigyúrt rajtuk, mintha ismét kipattintotta volna magát a szerep kedvéért.

Ez egyelőre még csak feltételezés, de a rajongók biztos, hogy nagyon örülnének, ha Hugh Jackman ismét Farkasként lenne látható, még akkor is, ha csak egy rövid cameo erejéig – itt lehet megtekinteni a világsztárról készült, strandolós lesifotókat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás