promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp 5 legérdekesebb/legfurcsább karaktere, akiket mindig imádni fogunk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma van Johnny Depp 59. születésnapja, ennek örömére összeszedtünk tőle pár kiemelkedő alakítást.

Az 1963. június 9-én született Johnny Depp először zenészként képzelte el a jövőjét, majd végül a színészet útjára lépett, és milyen jól tette: minden idők egyik legnépszerűbb mozisztárja lett belőle, aki rengeteg fantasztikus alakítással ajándékozott meg minket az utóbbi évtizedekben – nem csoda, hogy Johnny Deppet a legnagyobbak között tartják számon, így elég meglepő, hogy még egyszer sem kapott Oscar-díjat.

Íme Johnny Depp pályafutásának 5 legjobb, legfurcsább, legérdekesebb karaktere, akiket sosem fogunk elfelejteni:

5. Bolond Kalapos

Johnny Depp 2010-ben és 2016-ban is „megőrült” egy picit, hogy eljátszhassa az Alice Csodaországban egyik legmókásabb, legikonikusabb figuráját, a Bolond Kalapost.

4. Willy Wonka

A 2005-ös Charlie és a csokigyár című Tim Burton filmben Johnny Depp teljesen átszellemült, kicsit megidézte Michael Jackson stílusát, és megalkotta nekünk a modern Willy Wonkát, aki egyszerre lenyűgözően gyermeki és velejéig hátborzongató.

3. Sweeney Todd

Johnny Depp bosszúálló, kegyetlen borbélyként még énekelt is nekünk ebben a 2007-es sötét, de mégis izgalmas remekműben, amiben elképesztő munkát végzett.

2. Ollókezű Edward

1990-ben Tim Burton megalkotta minden idők egyik legjobb „felnőtt meséjét”, amiben egyszerűen fenomenális volt Johnny Depp, hiszen olyan érzéki alakítást nyújtott a kezek helyett ollókkal rendelkező fiatal férfiként, hogy a mai napig generációkról generációkra száll ennek a filmnek az imádata.

1. Jack Sparrow

Természetesen a 2003-as A Karib-tenger kalózai csodabogara, Jack Sparrow van a lista élén, hiszen ő egy igazán legendás, ikonikus karakter, aki teljesen összefonódott Johnny Deppel.

Nézd meg galériánkat Johnny Deppről, aki ma lett 59 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás