promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csókcsata a Grammy-díjátadón: nem bírtak magukkal a sztárok, a vörös szőnyegen estek egymásnak - képek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Avril Lavigne, Justin Bieber, Kourtney Kardashian és többek között Tiesto se bírta ki, hogy ne csókolja meg a kedvesét a Grammy-gálán.

Lezajlott Las Vegasban a 64. Grammy-díjátadó, ami természetesen idén is okozott hatalmas meglepetéseket, de az embereket mégis leginkább az érdekelte, hogy néznek ki a hírességek, illetve hogyan viselkednek a kamerák kereszttüzében – főleg azok után, hogy Will Smith pár nappal korábban élő adásba pofozta fel Chris Rockot, amiért a komikus elsütött egy poént a feleségéről.

Már a vörös szőnyegen is zajlottak az események, ugyanis ahogy megérkeztek a sztárok, a legtöbben egyből megcsókolták a párjukat, hogy készülhessen róluk egy romantikus fotó: Avril Lavigne és Mod Sun, Kourtney Kardashian és Travis Barker, Hailey és Justin Bieber, Finneas, Addison Rae, illetve többek között a híres DJ, Tiesto is így tett.

Itt lehet megnézni a Grammy-gála vörös szőnyegén megesett csókcsatákat, amik remélhetőleg nem csupán a kamerák miatt történtek meg, hanem valódi érzelmek voltak mögöttük:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás