promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így készítették elő a terepet a 94. Oscar-gálára – fotók
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 94. Oscar-gálát magyar tévécsatorna most sajnos nem fogja közvetíteni.

Valljuk be őszintén, nálunk nem is volt túl nagy nézettsége az Oscar-gálának Magyarországon, mivel mindig hétfő hajnalban veszi kezdetét helyi idő szerint.

Tavaly a koronavírus-járvány miatt egy elég fura Oscar-díj átadót láthattunk, de most minden visszatér a régi kerékvágásba.

Az esemény házigazdái Regina Hall, Amy Schumer és Wanda Sykes lesznek. A ceremónia alatt az Akadémia 24 kategóriában díjazza az alkotásokat.

Volt egy kis átalakítás, mert nyolc kategória (legjobb élőszereplős rövidfilm, legjobb rövid dokumentumfilm, legjobb rövid animáció, legjobb vágás, legjobb hang, legjobb smink, legjobb eredeti filmzene, legjobb látványterv) győztese korábban, az élő közvetítés előtt kapja meg a díjat, a beszédeket pedig utólag vágják be a közvetítésbe.

Lady Gaga, Zoë Kravitz, Kevin Costner, Rosie Perez, Chris Rock, Daniel Kaluuya, Lily James, Lupita Nyong’o, Mila Kunis, Uma Thurman, Jamie Lee Curtis, Jason Momoa, Josh Brolin, Samuel L. Jackson, Anthony Hopkins, Rami Malek és John Travolta is ott lesz majd a díjátadók között.

A galériánkban megnézhetitek, hogyan készítették elő a terepet a hírességeknek.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás