promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez tényleg Arnold Schwarzenegger? Felismerhetetlen lett a színész - fotók
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bár azért mondjuk ki, hogy Arnold Schwarzeneggernek annyira karakteres arcvonásai vannak, hogy gyakorlatilag képtelenség felismerhetetlenné tenni.

Arnold Schwarzenegger anno a Twitteren posztolt egy képet, ami teljes mértékben úgy nézett ki, mint ha valamilyen Zeusz-filmre készülnének. A színész csak annyit mondott, hogy a görög mitológiai legfőbb istene februárban érkezik.

Mivel a plakáton nem szerepel semmilyen stúdió vagy streaming-szolgáltató neve, ezért a rajongók arra tippeltek, hogy Schwarzenegger egy tévéreklámban fog feltűnni amelyet a február 13-án megrendezésre kerülő Super Bowl alatt sugároznak majd.

Bejött a feltételezés, mert tényleg erről van szó, a sztárt pedig a BMW szerződtette le.

A „Terminátor” arany páncélban, ősz hajjal és bozontos szakállal jelenik meg a reklámban. A mindenható istenséget egy kávézóban látjuk, aki kissé ideges lesz, amikor a barista rosszul ejti ki a nevét.

Az előzetest ide kattintva láthatjátok, a képeket pedig a galériánkban összeszedtük nektek. Ha azt akarjátok látni hogyan néz ki most a 74 éves színész, akkor mutatunk pár képet, ami biciklizés közben csináltak róla.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás