promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
3+1 hátborzongató dolog, amit előre megjósolt A Simpson család
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma 32 évvel ezelőtt adták le a tévében A Simpson család első részét, ennek örömére összeszedtünk pár dolgot, amit előre megjósolt a legendás animációs sorozat.

1. 1991. december 17-én bemutatkozó A Simpson család 1993-ban leadott egy részt, amiben Siegfriedet és Royt, a két híres bűvészt parodizálták azzal, hogy megtámadja őket az egyik fehér tigrisük – ez a szörnyűség 10 évvel később, 2003-ban be is következett, de szerencsére mindenki túlélte a balesetet.

2. A Simpson család 2016-os premier epizódjában (amit már jóval korábban elkészítettek) Homer megemlíti a profi golfozót, Arnold Palmert – aki pont aznap, 2016. szeptember 25-én hunyt el.

3. Az egyik 1993-ban leadott A Simpson család részben Ázsiából elindul egy durva járvány – ezzel pedig sokak szerint a koronavírust jósolták meg a sorozat alkotói.

+1: 2000-ben kijött egy A Simpson család epizód, amiben a jövőbe utaznak, ahol kiderül, hogy Donald Trump az Amerikai Egyesült Államok elnöke – ez a jóslat a 2016-os választásokon vált valóra, akármennyire is nevetségesnek tűnt sokak számára annak idején.

Nézd meg galériánkat A Simpson családról, ami ma lett 32 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás