promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levette a felsőjét a modell, akinek olyan bőrbetegsége van, mint Michael Jacksonnak – képek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sonya Danitánál 8 éves korában diagnosztizálták a vitiligo nevű titokzatos bőrbetegséget, ami miatt Michael Jackson is bőrszínt „váltott” annak idején.

A Kuala Lumpurban élő Sonya Danita mindössze 8 évesen észrevett az arcán egy világos bőrfoltot, ami hamar elkezdett terjedni, később pedig már a kezén, illetve a lábán is látni lehetett a „bőrkopást”. Kiderült, hogy Michael Jacksonhoz hasonló módon őt is megtámadta a vitiligo nevű bőrbetegség.

A 28 éves Sonya Danitától jelenleg is rengetegen megkérdezik, hogy esetleg megégett-e, vagy savat öntöttek rá, de ő mindig elmondja, hogy nem erről van szó, csupán egy bőrbetegség okozza a testén az elváltozásokat – amik amúgy igazán különlegessé teszik őt.

Nem véletlen, hogy Sonya Danita jelenleg modellként dolgozik, mellette pedig különböző tartalmakat gyárt, illetve testpozitív aktivistaként tevékenykedik, hogy erőt adjon azoknak, akiknek a „másságuk” miatt nincs önbizalmuk.

Itt lehet megtekinteni pár fotót Sonya Danitáról – de figyelmeztetünk mindenkit, hogy van köztük enyhén 18+-os kép is, amin felső nélkül, félmeztelenül szerepel:

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás