promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Sosem randiznék egy csóró férfival, akinek olcsó, ronda kocsija van” – Nagyon válogatós a szőke kebelcsoda, akiről most vadító képek készültek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Danii Banks nem kertel, ugyanis elárulta, hogy esélye sincs nála egy olyan férfinak, aki nem valami gyönyörű luxusautóval jelenik meg előtte.

A 30 éves Danii Banks Los Angelesben él, leginkább modellkedéssel keresi a kenyerét, és jelenleg több mint 7 millió követő kíváncsi a szexi képeire Instagramon. Ebből is látszik, hogy rengetegen rajonganak a hatalmas mellű manöken testéért, de van egy rossz hírünk azoknak, akik be akarnak próbálkozni nála: csak azok rúghatnak labdába, akiknek igazán szembetűnő luxusverdájuk van.

„Sosem randiznék egy csóró férfival, akinek olcsó, ronda kocsija van”

– mondta Danii Banks.

A modellnek amúgy 11 csúcsjárgánya van összesen 2 millió dollár értékben, szóval nem áll távol tőle a gyönyörű négykerekű csodák világa, így természetesen elvárja, hogy a bátor jelentkező lovagok ne fehér lovon, hanem mondjuk egy Lamborghini Urusszal, vagy egy Rolls Royce Ghosttal érkezzenek elé – ezekből amúgy neki is van 1-1 darab.

Íme pár elképesztően dögös (és enyhén 18+-os) kép Danii Banksről, csak hogy tudják az olcsó kocsival rendelkezők, hogy miről maradnak le:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás