Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Simon Cowell: 3+1 érdekesség minden idők egyik legbunkóbb televíziós sztárjáról

Simon Cowell: 3+1 érdekesség minden idők egyik legbunkóbb televíziós sztárjáról

Simon Cowell: 3+1 érdekesség minden idők egyik legbunkóbb televíziós sztárjáról

Színes

Promotions 05:20

Ma ünnepli 62. születésnapját a sokszor rendkívül bunkó, de mégis milliók által imádott televíziós sztár, Simon Cowell – ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet!

1. Miután az 1959. október 7-én született Simon Cowell befejezte az iskolát, küldöncként vállalt munkát Stanley Kubrick 1980-ban bemutatott klasszikus horrorfilmjének, a Ragyogásnak a forgatásán – de nem bírta a főnökeit, ezért végül felmondott.

2. Simon Cowell 2001-ben vált igazán ismertté, mikor a brit Pop Idol című tehetségkutató műsor sértően őszinte zsűritagjaként szerepelt, akinek a kegyetlen beszólásain jót mulattak az emberek – majd megalkotta az X-Faktort, American Idolt és a Got Talentet, így a televíziózás egyik legsikeresebb producerévé és legszórakoztatóbb személyiségévé vált.

3. A tévés mogul állítólag úgy őrzi meg az egészségét, hogy hetente beadat magának intravénásan egy kiadós „vitaminbombát”, amiben van C-vitamin, B12 és magnézium is.

+1: Simon Cowell-nek több mint 400 millió forintot ajánlottak 2007-ben, hogy legyen az ismert potencianövelő tabletta, a Viagra arca egy kampányban – a híresség végül nem vállalta el, sőt, kifejezetten sértőnek találta a felkérést.

Nézd meg galériánkat a ma 62 éves Simon Cowell-ről:

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről