promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brigitte Bardot: a szexszimbólum, akiért szinte ölték egymást a férfiak a '60-as években – 18+ galéria
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma ünnepli 87. születésnapját a '60-as évek szexszimbóluma, Brigitte Bardot – Ennek örömére összeszedtünk róla pár pikáns képet!

Brigitte Bardot 1934. szeptember 29-én született Párizsban, és már egészen fiatalon komoly céljai voltak, hiszen híres balerina akart lenni. Végül leginkább a szépségére figyeltek fel az emberek, így 15 éves korában elkezdett modellkedni, három évvel később pedig már filmszerepet kapott.

A filmiparban csak úgy kapkodtak Brigitte Bardot-ért az 1957-es És Isten megteremté a nőt című alkotás bemutatója után, hiszen gyönyörű volt, elképesztően szexi és bevállalós. Általában szexuálisan túlfűtött, hedonista karaktereket játszott el, így ő lett a '60-as évek egyik kiemelkedő szexszimbóluma.

Az ikonikus színésznő 1973-ban visszavonult, élete során pedig összesen négyszer ment férjhez. Van egy gyermeke is, akit fiatalon elhagyott a karrierje miatt, később pedig már nem sikerült kialakítaniuk az igazi anya-fia kapcsolatot. Birigitte Bardot jelenleg az állatok jogaiért harcol, és sokan most is minden idők egyik legszebb nőjeként gondolnak rá.

Nézd meg galériánkat a születésnapos Brigitte Bardot-ról – de csak saját felelősségre, ugyanis 18+-os képek is szerepelnek benne:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás