promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek a gigantikus mellű OnlyFans modellek akkor is vetkőzni akarnak, ha nem szabad! – 18+ képek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rettenetes hírt kaptak az OnlyFans modellek, ugyanis lehet, hogy hamarosan nem vetkőzhetnek tovább a platformon – most megmutatjuk, hogy ez miért lenne rossz!

Az OnlyFans nevű oldal nemrég hatalmas felháborodást keltett, mikor bejelentette, hogy hamarosan nem fogja engedélyezni a felhasználóknak, hogy meztelenkedjenek a platformon. Ez több szempontból is egészen nevetséges, hiszen pontosan a pucérkodás miatt látogatják ezt az oldalt, aminek amúgy jókora haszna is van ebből.

A meztelen videóikat és képeiket áruló OnlyFans modellek szinte azonnal elkezdtek tüntetni az oldal ötlete ellen, hiszen többen is otthagyták a normál munkájukat, és már egy ideje abból élnek, hogy a platformon pucérkodnak – meglepően sokan léptek erre az útra, ugyanis mindössze napi 1-2 óra munkával is akár a többszörösét keresik régi átlagkeresetüknek.

Nem kell aggódni, szerencsére úgy tűnik, hogy az OnlyFans meggondolta magát, és visszavonja a pornográf tartalmak ellen indított hadjáratát, de valami változást szinte biztos, hogy eszközölni fognak.

Íme pár kép az OnlyFans modellek világából, de csak saját felelősségre szabad megtekinteni őket, ugyanis akadnak köztük bőven 18+-os darabok is:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás