promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo DiCaprio felfoghatatlanul sok modellt csábított az ágyába ezen a helyen – képek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eladóvá vált Leonardo DiCaprio malibui luxusotthona, ahol olyan sok modell megfordult az évek alatt, mint egy divatgálán.

Az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio nem csupán a tehetségéről híres, hanem arról is, hogy szinte falja a nőket. Egyes pletykák szerint a divatvilág felét már az ágyába csábította, ráadásul sokat közülük úgy sikerült az ujja köré csavarnia (alkalmanként akár egyszerre is), hogy elvitte őket a meseszép Malibun található, vízparti házába – amit most éppenséggel pont el akar adni.

Leonardo DiCaprio 1998-ban mindössze 1,6 millió dollárért vásárolta a luxusingatlant, de jelenleg 10 millióért szeretne megválni tőle, szóval nem kis hasznot remél tőle – bár 2016-ban is megpróbálkozott az eladással, de akkor nem járt sikerrel, így évekig letett róla.

A világsztár otthona természetesen elképesztően gyönyörű, ugyanis minden igényt kielégít, és gond nélkül el lehet képzelni benne a hatalmas bulikat a modellekkel, akikkel az évek alatt viszonyt folytatott Leonardo DiCaprio.

Kíváncsi vagy, hogy néz ki Leo eladó luxusotthona? Most itt a lehetőség, hogy galériánknak köszönhetően beless a hollywoodi színészhez:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás