promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beyoncé: 3+1 érdekesség a ma 40 éves popikonról
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma ünnepli 40. születésnapját minden idők egyik legnépszerűbb énekesnője, Beyoncé – ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet!

1. Az 1981. szeptember 4-én született Beyoncé Giselle Knowles, vagyis Beyoncé a legelső olyan énekesnő, akinek az első hat stúdió albuma zsinórban a sikerlista csúcsán nyitott – nem csoda, hogy eddigi pályafutása során már több mint 118 millió lemezt sikerült eladnia.

2. Beyoncé 12 évesen szerepelt egy tehetségkutató tévéműsorban a Girls Tyme nevű lánycsapatával, és végül a második helyig jutottak – évekkel később pedig belőlük lett a Destiny's Child nevű együttes, ami mai napig minden idők egyik legsikeresebb lányokból álló bandája.

3: Egész életében mindössze két pasija volt Beyoncénak: első kapcsolata 12 éves korától egészen 17 éves koráig tartott, majd 18 évesen megismerkedett a híres rapperrel, Jay-Z-vel, akivel egy esztendővel később összejöttek, és azóta is együtt vannak.

+1: Beyoncé kedvenc száma a 4, és ez nem véletlen: ő szeptember 4-én látott napvilágot, szeretett édesanyja január 4-én született, férje, Jay-Z pedig december 4-én – ráadásul az esküvőjük április 4-én volt, szóval érthető, miért kedveli ezt a számot.

Nézd meg galériánkat a ma 40 éves Beyoncéról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás