promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Cattrall: 3+1 érdekesség a Szex és New York szülinapos szexszimbólumáról
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma ünnepli 65. szülinapját a Szex és New York című sikersorozat sztárja, Kim Cattrall – ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Kim Cattrall leghíresebb és talán legsikeresebb munkája a Szex és New York című sorozat, amiben ő alakította a szexuálisan igencsak aktív Samantha Jonest – pedig alapból el sem akarta vállalni a szerepet, ugyanis nem volt benne biztos, hogy el tud játszani egy 40 feletti szexszimbólumot, de végül negyedjére igent mondott a készítőknek, és ezzel teljesen megváltozott az élete.

2. A színésznő elég pikáns dolgot csinált az 1991-es Star Trek: A nem ismert tartomány című film egyik forgatási napja után: titokban anyaszült meztelenül pózolt az Enterprise fedélzetén, és erről képeket is készített egy fotós – de a Spockot alakító Leonard Nimoy annyira feldühödött ezen, hogy megsemmisíttette a felvételeket.

3. Kim Cattrall 2001-ben az akkori férjével, Mark Levinsonnal írt egy könyvet Satisfaction: The Art of The Female Orgasm (vagyis szabad fordításban Kielégülés: A női orgazmus művészete) címmel – de a pár 2004-ben elvált, ugyanis a híresség szerint egykori férje túlzottan a kapcsolatuk fizikai részét helyezte előtérbe, és ebből elege lett.

+1: Nem sokon múlt Kim Cattrall élete, ugyanis 1988-ban egy ajándékvásárlás miatt lekéste a repülőgépét, ami végül lezuhant.

Nézd meg galériánkat a ma 65 éves Kim Cattrallról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás