promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy akarsz romantikázni, mint Bella és Edward az Alkonyatban? Most megteheted! – képek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bárki kibérelheti a házat, amiben Edward esténként meglátogatta Bellát az Alkonyatban – less be a gyönyörű ingatlanba!

2009-ben az egész világot meghódította a Stephenie Meyer nagysikerű könyvén alapuló Alkonyat (Twilight) című romantikus film, amiben megismerhettünk egy átlagos tinilányt, Bellát, és egy dögös vámpírfiút, Edwardot, akik a nehézségek és a veszélyek ellenére örök életre egymásba habarodtak, miután a srác párszor beszökött a lány szobájába esténként. Rengetegen szerették volna átélni annak idején ezt a varázslatot, és most itt van a lehetőség – legalábbis bizonyos szempontból.

Valódi volt az a ház, amiben a Kristen Stewart által alakított Bella lakott, és romantikázott Robert Pattinson Edwardjával, most pedig van egy jó hírünk a rajongóknak, ugyanis az Oregonban található ingatlan kiadóvá vált, szóval bárki eltölthet pár éjszakát a szerelmesek fészkében – ami ráadásul most is szinte teljesen úgy van berendezve, ahogy a filmben láthattuk.

Folyamatosan rengetegen érdeklődnek az Alkonyat-ház iránt, így nagyon nehéz szobát foglalni, de akiknek sikerül eltölteniük ott egy éjszakát, azok állítólag felejthetetlen élményben részesülnek, hiszen újra belecsöppenhetnek az alkotás különleges világába – akár egyedül, akár a párjukkal.

Itt látható pár kép az Alkonyat-filmekből ismert ingatlanról, amit az Airbnb-n keresztül lehet kibérelni:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás