promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szeretnél igazi király lenni egy éjszakára? – Még a versailles-i kastélyban is megszállhatsz 600 ezerért!
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

387 év után először nyílt hotel a versailles-i kastélyban, így végre bárki úgy érezheti magát, mint egy igazi király – Nézd meg galériánkat a gyönyörű szállásról!

A Franciaországban található versailles-i kastély egykor az abszolút hatalom szimbólumának számított, és többek között XIV. Lajos, a Napkirály is ott lakott hosszú ideig. Egy igazi építészeti remekműről van szó, ami máig rengeteg embert vonz, hiszen elképesztő történelmi jelentőséggel bír, ráadásul meseszép a kialakítása és a benne található dekorációk.

Van egy remek hírünk, ugyanis 387 év után először bárki eltölthet a versailles-i kastélyban egy nyugodt, gondtalan éjszakát, hiszen megnyílt az Airelles Château de Versailles, Le Grand Contrôle nevű hotel, ami valódi luxust kínál a látogatóknak: már 2.000 dollárért, azaz nagyjából 600.000 forintért bárki megízlelheti a királyok életét!

Az biztos, hogy sokak vágya egy ilyen csodaszép szálláshely, és most itt van rá a lehetőség, hogy valóra váltsuk az álmainkat – persze, ha szánunk rá ennyi pénzt, hiszen nem olcsó mulatság a fényűzés.

Nézd meg lenyűgöző galériánkat a hotelről, hogy tudd, milyen luxus várja az érdeklődőket a versailles-i kastélyban:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás