promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
46 éves lett az egykori Spice Girls énekese, Mel B
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Mel B néven ismert brit énekesnő, Melanie Brown ma ünnepli 46. születésnapját – nézd meg a Spice Girls egykori tagjáról készített galériánkat!

Ma ünnepli 46. születésnapját Scary Spice, a 2001-ben feloszlott Spice Girls együttes harsány énekesnője. A háromgyerekes anyuka, akinek pár éve jelent meg önéletrajzi könyve Brutally Honest, vagyis Brutálisan őszinte címmel, mostanában a családon belüli erőszak elleni harc fáradhatatlan éllovasa.

Mel B a volt férjével, Stephen Belafontéval 10 évig tartó házasságukról is megrázó részletességgel írt a könyvében, hogy milyen súlyos testi és lelki bántalmazást élt át mellette.

2014-ben öngyilkosságot is megkísérelt, annyira elviselhetetlen volt már számára férje brutalitása, de szerencsére mindez már a múlté, válása óta újra magára talált és boldogan éli életét gyermekeivel.

Nézd meg a Mel B-ről összeállított galériánkat!

Megjegyzés: Amennyiben Ön vagy valaki a környezetéből segítségre szorul, hívja a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének ingyenesen, anonim hívható, 116-123-as telefonszámát, vagy az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a 06-80/20-55-20-as számon.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás