promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Utálod a munkád? Hidd el, másoknak sokkal rosszabb – bebizonyítjuk!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet 18 éve a munkahelyi biztonság és egészségvédelem világnapjává nyilvánította április 28-át, de máig vannak olyan helyek, ahol szinte fittyet hánynak a veszélyekre, és valószínűleg senki sem lenne az ottani munkások helyében.

Becslések szerint évente több mint 200 ezer munkavállaló hal meg munkahelyi balesetben világszerte. A világnapon a bolygónk több mint 70 országában emlékeznek meg a rossz és veszélyes munkakörülmények áldozatairól, sérültjeiről, hiszen ez egy nagyon fontos téma.

Számos rendezvényen, platformon és kommunikációs eszközzel próbálják felhívni a figyelmet a veszélyes munka „emberi tragédiájára”, de úgy látszik, hogy egyes helyeken minden igyekezet hiábavaló, ugyanis még mindig vannak, akik napi szinten extrém körülmények között, hatalmas kockázatot vállalva dolgoznak.

Készítettünk egy galériát, ami olyan munkákat mutat be, amik veszélyesek és gyötrelmesek, így a megtekintésük után mindenki egy kicsit jobban érezheti magát a saját bőrében, hiszen valószínűleg senki se lenne a helyükben.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás