promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
54 csodálatos fotó: Bridget Jones, azaz Renée Zellweger ma 52 éves - ennyit változott az évek alatt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kétszeres Oscar- és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznő a mai napon ünnepli 52. születésnapját. Boldog születésnapot kívánunk innen, a kis Pannóniából is neki!

A Bridget Jones naplója, a Chicago, a Hideghegy, a Judy és számtalan más film szexi sztárja korát meghazudtolva még mindig elképesztő bombaformában van. A pár nappal ezelőtt megrendezett BAFTA-gálán is megjelent és szebb volt, mint valaha.

Testre feszülős ruhában mutatta meg hibátlan alakját. És persze mindenki el volt tőle ájulva.

Renée Zellweger 1969. április 25-én született a Texas állambeli Baytown városában, már gyerekkorában is érdekelte a színészet, drámatagozatos is volt, de emellett aktívan sportolt, a baseballt, az amerikai focit és a kosarat is művelte gyerekkorában.

Az első nagy filmes bemutatkozása A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér című filmben történt1994-ben. A nagy dobás pedig 2001-ben jött el számára a Bridges Jones naplója című filmben, amely később egy trilógiává duzzadt. És sok filmmel ellentétben, amelyknél az első rész után hatalmas színvonalcsökkenés történik, itt erről nem lehet szó. Mindegyik film kiváló, és Renée Zellweger mindegyik filmben tud valami váratlant hozni.

Nézd meg galériánkban mennyit változott az évek alatt!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás