Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Solisun Szolárium

Solisun Szolárium

Elérhetőségek

Debrecen Kálvin tér 7., Debrecen Egyetem sgt. 50-52., Debrecen Angyalföld tér 11. Telefon: (30) 664 1210 Web: http://www.solisundebrecen.hu Email: solisundebrecen@gmail.com

Leírás

Kálvin tér 7. Non stop nyitva tartás, non stop pihenőterasszal

Egyetem sugárút 50-52. Minden nap 07.00-23.00

Angyalföld tér 11. Minden nap 07.00-22.00

Több mint egy évtizedes múlt és fennállás bizonyítja a csapat hozzáértését a szoláriumozás területén. Kedves, mosolygós és szakképzett hölgyek igyekeznek a vendégek napjait mosolygósabbá tenni. És ehhez a szíves fogadtatáshoz párosulnak a kitűnő gépek (fekvő-, álló-, arc- és dekoltázsbarnító szolárium gépek) és a különleges környezet. A szolárium gépek prémium minőségű csövekkel vannak szerelve, mindenki kiválaszthatja az igényének legmegfelelőbb gépet, a prémium kategóriás EU csövektől, a Red Collatan fiatalító csöveken át, a prémium kategóriás gyári csövekig.

Ha nehezen viseled a hőséget, akkor pihentesd testedet hűsítő vízpermettel felszerelt gépekben. Valamint szolizz éjszaka, hiszen Non Stop nyitvatartással üzemel a Kálvin téri szolárium.

A Solisun gépeit a hölgyek minden vendég előtt frissen fertőtlenítik, ha a barnulni vágyó igényli a gépek plexijét le is fóliázzák.

Ha érzékeny bőröd van, akkor sem kell lemondanod a csokibronz bőrről, hiszen az UV mentes barnítással mindezt szinte azonnal elérheted!

Mindhárom szalonban a szoláriumozáshoz elengedhetetlen krémek széles palettája megtalálható. Mindenki megvásárolhatja a saját bőrtípusához legjobban illő krémet, amelyek kiválasztásában a szakképzett személyzet segítséget nyújt. Ezekkel a krémekkel gyorsan és tartósan elérhető az áhított csokibarna bőrszín. A speciális szolárium kozmetikumok intenzív bronzosítókat, bőrtápláló vitaminokat és esszenciális olajokat tartalmaz a hosszantartó szín elérése érdekében.

A test kényeztetése mellett a test karbantartásáról is gondoskodik a Solisun. Flabelos, Intensifit vibrációs trénereken és Otto Chili hasgépeken edzhetnek a sportolni vágyók. Ezekkel, a rohanó világra kifejlesztett sporteszközökkel, gyors és látványos eredményre tehetnek szert a vendégek! Heti 2-3 10-20 perces edzéssel és egy kis étrendre való odafigyeléssel szemet gyönyörködtető látványt érhetünk el. Mindezt kedvezményes bérletekkel teszi lehetővé a Solisun a vendégei számára

Ha valami ínycsiklandóan finom hűsítő italra vágysz, akkor a Solisun Szalonokban bőséges kínálatból választhatsz.

 

A Solisun Szalonokban fizethetnek a barnulni vágyók:

- OTP, K&H, és MKB SZÉP kártyával,

- bankkártyával,

- PayPass-szal

- Erzsébet utalvánnyal.

 

Tégy másokat féltékennyé a csodaszép, bársonyos, szemet gyönyörködtető csokibronz színeddel! Szeretettel várunk Benneteket Szalonjainkba!