Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Leírás

Megnyitottunk a Dósa nádor tér 10. szám alatt, a Napló székház Csapó utcai oldalán. Óriási -50% nyitási akcióval várjuk kedves vendégeinket.
A tavaszi napfényhez hasonlóan, az új zöld bio szoláriumok finoman barnítják bőrünket. Komoly technológiai fejlesztés eredményeképpen a KiwiSun egy olyan újdonságot mutat be, amellyel kíméletesen barnítva élvezhetjük a különleges hatásokat.
A KiwiSun szalonokban már elérhetők a legújabb zöld színterápiás bio szoláriumok, amelyek a természet zöld szín-varázsát hozzák el, miközben biztonságosan napozhatunk.
A zöld bioszoláriumok hatásai:
·         természetes aranybarna és ragyogó szín
·         bio pozitív hatás, D-vitamin termelődés természetes úton
·         közérzet javulás
·         testi-lelki feltöltődés
·         egyensúlyba hoz
A színek energiák. Minden egyes színnek külön hullámhossza és frekvenciája van. A szemünk ezeket színnek látja, de bőrünk is érzékeli a különböző hullámhosszokat, így egyéb biológiai hatások érhetők el.
Ennek következtében érezhetjük úgy, hogy nemcsak vizuálisan hat, hanem a bőrön keresztül a tudatunkra is. A zöld a szívcsakra, a szerelem, a lendület, a zsendülő, új élet, a magabiztosság, a termékenység, a remény és az egyensúly színe.
Hazánkban már szinte az összes megyeszékhelyen és Budapesten több ponton is elérhetőek a szép bőrszínre és a jó közérzetre vágyó szoláriumozó közönség kedvenc szalonjai, külföldön pedig már 3 országban, Ausztriában, Görögországban és Angliában is sikeresen működik a KiwiSun, az egészségtudatosok szoláriuma.