Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Leírás

2012.július hónapjában Kft-t alapítottam azzal a szándékkal, hogy az LV Sport hathatós segítségével   Kelet-Magyarországon is beszerezhetőek legyenek olyan sportmárkák illetve felszerelések, melyek sajnos eddig hiány tárgyát képezték ebben a régióban. A sport szeretete ösztönzött arra, hogy megismertessem mind az amatőr és profi sportolókat, iskolákat, egyesületeket a megfelelő ruházat kiválasztásának a fontosságára és a biztonságosabb versenyzés eszközeinek használatára.

Az öt látványsport (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, vízilabda) minden sportszerető ember legnagyobb örömére egyre nagyobb teret hódítanak régiónkban, ami arra enged következtetni, hogy van igény mind a fiatalok, mind az idősebbek körében a mozgásra, sportolásra. Célom, hogy az igazolt játékosokon keresztül a gyermekeken át, mindenki a legprofibb felszereléseket használja. Ebben nyújt nekem nagyon nagy segítséget az LV International Kft.

Az LV International Kft 2006-ban kezdte meg a működését és ez idő alatt olyan csapatoknak lett támogatója, mint a Győri Audi Eto KC, Pick Szeged, MKB Veszprém, Ferencváros női kézilabda és az ETO futsalcsapata is, de az ő felszereléseiben játszik a Groupama Honvéd Vízilabda csapata is!
Csúcsminőségű termékekkel és csapatokra szabott kedvezményekkel várjuk meglévő és új ügyfeleinket!