Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Leírás

A HOLLYWOOD RESTAURANT ÉS CLUB a belváros szívében várja vendégeit, közel minden frekventált helyhez. Remek helyszín lehet egy ízletes reggelihez, ebédhez vagy vacso- rához, ugyanis egész nap működő konyhájáról kiváló ételek kerülnek az asztalára. A sztárok kedvelt fogásai szerepelnek az étlapon, de a séfek bármit elkészítenek kívánsága szerint. Legyen az a magyar, az olasz konyha specialitása, vagy csak egyszerűen egy rántott sajt, egy paradicsomos káposzta főzelék.

Nem is történhet ez másképp, hiszen ez a hely a Hollywood, Hollywoodban pedig az álmok valóra válnak!

Ideális helyszín a HOLLYWOOD CLUB egy találkozóra vagy randevúra is. Érdemes ide betérni, és megkóstolni kávékülönlegességeiket, vagy nyári melegben valamelyik hűsítő koktéljukat a városra néző teraszunkon, amelyre igyekeztünk trópusi hangulatot varázsolni. Hétvégeken rezidens DJ-nk és kongásunk gondoskodik a jó hangulatról, de élőzenével is színesítjük rendszeresen a péntek és szombat estéket. Kérem tájékozódjon programjainkról, hogy ne maradjon le semmiről!

Ezeket az estéket fűszerezze egy kiváló pohár bor, vagy egy kellemes pezsgő elfogyasztása.
Lehetőség van zártkörű rendezvények lebonyolítására is, legyen az például legény-, illetve lánybúcsú, szülinapi vagy meglepetés party, netalántán üzleti-, esetleg ügyféltalálkozó! Adja meg a módját, és legyen a HOLLYWOOD CLUB a hab a tortán, hívja meg barátait egy páratlan színvonalú exkluzív étterembe, melynek teraszán a pálmafák hűvöse nyújt felüdülést.

Ételspecialitásaink az egészséges táplálkozás szellemében készülnek. Ebben a környezetben az ízek rendkívül kellemessé tehetik a napját.

Várjuk szeretettel,
Hollywood Restaurant & Club csapata