Az Ázsiai konyha, ahogy ma ismerjük, Ázsia különböző régióinak főzési hagyományaihoz vezethető vissza. Az Ázsiai konyha történelme századokra nyúlik vissza, és igen sok változáson ment át, mire mai formáját elnyerte. A nyugati országokban, Ausztráliában, Amerikában egyre növekszik népszerűsége - nem csak azért, mert méltó versenytársa a nyugati konyháknak, hanem mert egy kínait enni nagyszerű alternatívája a gyorsétkezéseknek akár egy rövid ebédszünetben, akár barátainkkal együtt.Sütés, párolás, főzés vagy dinsztelés - minden vidék más módszert preferál a különböző ételek elkészítéséhez, egyedi fűszerezéssel kombinálva.
A nyugati országokban a stir frying, vagyis a folyamatos kevergetve sütés, a serpenyőben sütés és a forró olajban sütés tűnik a legelterjedtebb főzési technikának, melyekhez a legalkalmasabb eszköz a wok. A azsiai konyha, ahogyan mi ismerjük, igen messze áll a mai, honos azsiai ételektől - nyugati ízléshez és az itt fellelhető alapanyagokhoz kellett alkalmazkodnia. A mi azsiai ételünk szelídebb, sűrűbb és édesebb, mint az eredeti és része a sárgarépa és a kukorica is, amit azsiaban az Új világ zöldségének ismernek. Nálunk, a nemrég megnyitott azsiai éttermünkben. Éttermünk lelke a séfünk, aki minden nap azért dolgozik, hogy vendégeink elégedettek legyenek. Nagyon fontos számunkra, hogy hírét vigyék éttermünknek és visszatérjenek hozzánk.Egyik legnépszerűbb ételünk a Kung Pao csirke, ami nem csak Magyarországon, de Kínában is kedvelt fogás. Úgy vélik, hogy kedvenc étele volt egy szecsuáni kormányzónak a Csing Dinasztia idején, századokkal ezelőtt. E tisztség kínai neve- kung pao – adta az étel nevét. Sokak szerint ennek a fogásnak az elkészítése jól jellemzi a séf képességeit. A Kung Pao csirke egy híres szecsuáni fogás, borsosan csípős és fűszeres, de pikáns és enyhén édes-savanyú. Csirke, földimogyoró, zöldségek és csilipaprika az alapanyaga - az igényes vendég számára.Kedvelt ételek még az édes-savanyú fogások - disznó, csirke vagy épp az édes-savanyó leves, a legismertebb kínai íz az egész világon. A tökéletes édes-savanyú étel titka az édes és a savanyú íz egyensúlya a szószban. A vajban sütött csirke vagy disznó friss zöldségekkel forrón átkeverve - a legalapvetőbb technika, de az étel lelkét az édes-savanyú szósz adja. Cukor, ecet és egy kevés csilipaprika az ízlelőbimbóknak teszi ezt az ételt minden idők kedvencévé.A különféle kínai ízek és a megfizethető ár a mi értékünk.
Éttermünk az Amerikai konyha fogásaiból is eredeti kínálattal rendelkezik. Ajánlatunk között megtalálható az Eredeti Buffalo Csirkeszárnyak(eredeti buffalo szósz, a recept amerikai), vagy a BBQ csirkeszárnyak, Debrecenben csak nálunk kapható az Amerikai negyedkilós hamburger 4 féle ízben, melyhez a húspogácsát helyben daráljuk és ízesítjük ez a húspogácsa 250dkg-os mely szezámmagos zsömlébe kerül zöldségekkel, kínálunk hozzá sült burgonyát is.