Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Leírás

Az Ázsiai konyha, ahogy ma ismerjük, Ázsia különböző régióinak főzési hagyományaihoz vezethető vissza. Az Ázsiai konyha történelme századokra nyúlik vissza, és igen sok változáson ment át, mire mai formáját elnyerte. A nyugati országokban, Ausztráliában, Amerikában egyre növekszik népszerűsége - nem csak azért, mert méltó versenytársa a nyugati konyháknak, hanem mert egy kínait enni nagyszerű alternatívája a gyorsétkezéseknek akár egy rövid ebédszünetben, akár barátainkkal együtt.Sütés, párolás, főzés vagy dinsztelés - minden vidék más módszert preferál a különböző ételek elkészítéséhez, egyedi fűszerezéssel kombinálva.

A nyugati országokban a stir frying, vagyis a folyamatos kevergetve sütés, a serpenyőben sütés és a forró olajban sütés tűnik a legelterjedtebb főzési technikának, melyekhez a legalkalmasabb eszköz a wok. A azsiai konyha, ahogyan mi ismerjük, igen messze áll a mai, honos azsiai ételektől - nyugati ízléshez és az itt fellelhető alapanyagokhoz kellett alkalmazkodnia. A mi azsiai ételünk szelídebb, sűrűbb és édesebb, mint az eredeti és része a sárgarépa és a kukorica is, amit azsiaban az Új világ zöldségének ismernek. Nálunk, a nemrég megnyitott azsiai éttermünkben. Éttermünk lelke a séfünk, aki minden nap azért dolgozik, hogy vendégeink elégedettek legyenek. Nagyon fontos számunkra, hogy hírét vigyék éttermünknek és visszatérjenek hozzánk.Egyik legnépszerűbb ételünk a Kung Pao csirke, ami nem csak Magyarországon, de Kínában is kedvelt fogás. Úgy vélik, hogy kedvenc étele volt egy szecsuáni kormányzónak a Csing Dinasztia idején, századokkal ezelőtt. E tisztség kínai neve- kung pao – adta az étel nevét. Sokak szerint ennek a fogásnak az elkészítése jól jellemzi a séf képességeit. A Kung Pao csirke egy híres szecsuáni fogás, borsosan csípős és fűszeres, de pikáns és enyhén édes-savanyú. Csirke, földimogyoró, zöldségek és csilipaprika az alapanyaga - az igényes vendég számára.Kedvelt ételek még az édes-savanyú fogások - disznó, csirke vagy épp az édes-savanyó leves, a legismertebb kínai íz az egész világon. A tökéletes édes-savanyú étel titka az édes és a savanyú íz egyensúlya a szószban. A vajban sütött csirke vagy disznó friss zöldségekkel forrón átkeverve - a legalapvetőbb technika, de az étel lelkét az édes-savanyú szósz adja. Cukor, ecet és egy kevés csilipaprika az ízlelőbimbóknak teszi ezt az ételt minden idők kedvencévé.A különféle kínai ízek és a megfizethető ár a mi értékünk.

Éttermünk az Amerikai konyha fogásaiból is eredeti kínálattal rendelkezik. Ajánlatunk között megtalálható az Eredeti Buffalo Csirkeszárnyak(eredeti buffalo szósz, a recept amerikai), vagy a BBQ csirkeszárnyak, Debrecenben csak nálunk kapható az Amerikai negyedkilós hamburger 4 féle ízben, melyhez a húspogácsát helyben daráljuk és ízesítjük ez a húspogácsa 250dkg-os mely szezámmagos zsömlébe kerül zöldségekkel, kínálunk hozzá sült burgonyát is.