Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Leírás

Az OXFORD International Nyelviskola Kft. (nyilvántartási száma: 10-0231-04akkreditált intézmény (akkreditációs lajstromszáma AL-1293), székhelye Egerben szívében, a történelmi belvárosban található.Több idegen nyelvből (angol, német, francia, finn, olasz, spanyol, latin, orosz, ukrán, lovári, mongol és magyar, mint idegen nyelvből) készítjük fel Tanulóinkat az általuk kiválasztott nyelvvizsgára a regisztrált és az akkreditált képzési programjaink szerint.

Angol nyelvből az alapfokú, a középfokú és a felsőfokú képzésünk program-akkreditált(lajstromszámok: angol alapfok PL-0905, angol középfok PL-0906 angol felsőfok PL-1737),amelyek szerves egységet alkotó Callan? módszerrel tartott tanórákat valamint nyelvvizsga felkészítő tanórákat tartalmaznak, esetenként beszédgyakorlat tanórákkal kiegészítve.

Nyelviskolánkban nemcsak angol, hanem német, spanyol, orosz és ukrán anyanyelvi tanárok is tanítanak.AZ ANGOL NYELVET CALLAN? MÓDSZERREL
 

AZ OXFORD INTERNATIONAL NYELVISKOLA TANÍTJA MAGYARORSZÁGON ELSŐKÉNT!

 

A Mr. Robin Callan által Angliában kifejlesztett és 1960 óta Svájctól Japánig világsikert aratott Callan? módszer ? amely az ANGOLUL NEGYEDANNYI IDŐ ALATT mottóval jellemezhető, - kifejezetten elfoglalt embereknek ajánlott.

A Tanulóknak (kivéve a teljesen kezdő Tanulókat) ingyenesen felmérjük a jelenlegi nyelvtudás-szintjét. Az angol nyelv oktatására általunk alkalmazott Callan? módszer megismertetésére, valamint a többi nyelv tekintetében is nyelvtanáraink egy ingyenes bemutatkozó dupla tanóra keretében demonstrálják felkészültségüket a futó nyelvcsoportjainkban.

Részletfizetési kedvezményt biztosítunk: a tanfolyami díj befizetése havi részletekben, minden tárgyhó elején történik a befizetési héten.
Az egri székhelyünkön, a történelmi belvárosban, kellemes környezetben, egyénre szabott, pihenés és szállás biztosításával egybekötött intenzív nyelvtanfolyamokszervezését és lebonyolítását vállaljuk, amelyet elsősorban az elfoglalt üzletemberek szoktak igénybe venni.