Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Leírás

Szolgáltatásaink közé tartozik a fodrászat, a kozmetika, a műkörömépítés, szolárium és a testsúlycsökkentés .Kellemes környezetben, hozzáértő csapattal várjuk szépülni vágyó kedves vendégeinket !Bármilyen frizurát is szeretnél, bátran fordulj hozzánk. Korszerű alapanyagokkal és a legújabb technikákkal dolgozunk.Tölts el néhány kellemes órát nálunk, pihenéssel, szépüléssel!

 

A szépség nem a teremtés, hanem a megteremtés csodája. Különbözőek vagyunk, úgy belsőleg, mint külsőleg, de mindannyian azt szeretnénk, hogy széppé váljunk, és szépek maradjunk. A jólápoltság örök érvényű fogalom, a szépségideál viszont az idők folyamán mindig változik.

 

Szeressük azt a külsőt, amit a természettől kaptunk, és tiszteljük meg azzal, hogy a maximumot hozzuk ki belőle! Mindig hosszútávra gondolkozzunk, mert a bőr időben elkezdett és folyamatos ápolást igényel a szépség megőrzése, a jólápoltság és az öregedési folyamatok lassítása érdekében.

 

De ne felejtsük, a legjobb kozmetika a boldogság!

Sűrűn váltasz fodrászt, mert elégedetlen vagy? Az igazán hozzánk illő frizurát, színt nem is olyan egyszerű megtalálni. Ha szeretnél egy kicsit megújulni vagy csak valamivel jobban érezni magad, akkor irány a Beauty Box !