Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Leírás

Kálvin tér 7. Non stop nyitva tartás, non stop pihenőterasszal
 
Egyetem sugárút 50-52. Minden nap 07.00-23.00
 
 
Angyalföld tér 11. Minden nap 07.00-22.00
 
 
Több mint egy évtizedes múlt és fennállás bizonyítja a csapat hozzáértését a szoláriumozás területén. Kedves, mosolygós és szakképzett hölgyek igyekeznek a vendégek napjait mosolygósabbá tenni. És ehhez a szíves fogadtatáshoz párosulnak a kitűnő gépek (fekvő-, álló-, arc- és dekoltázsbarnító szolárium gépek) és a különleges környezet. A szolárium gépek prémium minőségű csövekkel vannak szerelve, mindenki kiválaszthatja az igényének legmegfelelőbb gépet, a prémium kategóriás EU csövektől, a Red Collatan fiatalító csöveken át, a prémium kategóriás gyári csövekig.
Ha nehezen viseled a hőséget, akkor pihentesd testedet hűsítő vízpermettel felszerelt gépekben. Valamint szolizz éjszaka, hiszen Non Stop nyitvatartással üzemel a Kálvin téri szolárium.
A Solisun gépeit a hölgyek minden vendég előtt frissen fertőtlenítik, ha a barnulni vágyó igényli a gépek plexijét le is fóliázzák.
Ha érzékeny bőröd van, akkor sem kell lemondanod a csokibronz bőrről, hiszen az UV mentes barnítással mindezt szinte azonnal elérheted!
Mindhárom szalonban a szoláriumozáshoz elengedhetetlen krémek széles palettája megtalálható. Mindenki megvásárolhatja a saját bőrtípusához legjobban illő krémet, amelyek kiválasztásában a szakképzett személyzet segítséget nyújt. Ezekkel a krémekkel gyorsan és tartósan elérhető az áhított csokibarna bőrszín. A speciális szolárium kozmetikumok intenzív bronzosítókat, bőrtápláló vitaminokat és esszenciális olajokat tartalmaz a hosszantartó szín elérése érdekében.
A test kényeztetése mellett a test karbantartásáról is gondoskodik a Solisun. Flabelos, Intensifit vibrációs trénereken és Otto Chili hasgépeken edzhetnek a sportolni vágyók. Ezekkel, a rohanó világra kifejlesztett sporteszközökkel, gyors és látványos eredményre tehetnek szert a vendégek! Heti 2-3 10-20 perces edzéssel és egy kis étrendre való odafigyeléssel szemet gyönyörködtető látványt érhetünk el. Mindezt kedvezményes bérletekkel teszi lehetővé a Solisun a vendégei számára
Ha valami ínycsiklandóan finom hűsítő italra vágysz, akkor a Solisun Szalonokban bőséges kínálatból választhatsz.
 
A Solisun Szalonokban fizethetnek a barnulni vágyók:
- OTP, K&H, és MKB SZÉP kártyával,
- bankkártyával,
- PayPass-szal
- Erzsébet utalvánnyal.
 
Tégy másokat féltékennyé a csodaszép, bársonyos, szemet gyönyörködtető csokibronz színeddel! Szeretettel várunk Benneteket Szalonjainkba!