Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Elérhetőségek

1

Leírás

Körmöd az Ékszered

A KÖRMÖD AZ ÉKSZERED

A BRILLBIRD FILOZÓFIA:

A BrillBird név első tagja a "Brill" a csiszolt drágakövekre utal; tiszták, fénylőek és minden szögben csillogóak, ugyanakkor kemények és időtállóak is: csakúgy mint a BrillBird anyagainak tisztasága, fénye és tartóssága. Ebből a párhuzamból ered a BrillBird szlogen: A KÖRMÖD AZ ÉKSZERED.

A BrillBird név másik fele a "Bird", a stilizált madár; a szabadság és a szárnyalás szimbóluma: a BrillBird sokszínű, válogatott anyagainak és kifinomult eszközeinek segítségével bárki megérezheti a szépséges körmök alkotói SZABADSÁGÁNAK ÍZÉT.

A BRILLBIRD STÍLUS:

A divat és a stílus összhangjának megteremtése a legizgalmasabb feladat, hiszen két nagyon különböző dologról van szó; míg a divat dinamikusan, szinte félévente változó, megújuló, addig a stílus divathullámoktól független, állandó dolog. Bár a stílus is megújul időnként egyes részeiben, de egyediségének lényegi részét örökre megtartja. A BrillBird is együtt változik a divattal; új színekkel, új technikákkal, új alapanyag fejlesztésekkel; de emellett van egy, az éppen aktuális divattól független, meghatározó saját stílusa, ami a változások viharában is kapaszkodót jelent minden használójának: ez a BrillBird stílus pedig nem más, mint az ELEGANCIA.

Aktuális

2