promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindent felborító változás lesz a TV2-n, több műsor is máshová kerül
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 teljesen felborítja a napi műsorrendjét.

Jelentős műsorváltozásról döntöttek a TV2-nél, ami teljesen felborítja a jól megszokott műsorrendet, és több produkciót is érint. Jó hír, hogy ezen a héten még semmiben sem fog módosulni a tv-műsor, július 27-én, csütörtökön azonban új időszámítás kezdődik a csatornánál.

Március 27-én indult el A sors útvesztői című török sorozat, és azóta is a TV2 legfontosabb délutáni sávjában, 16:45-kor látható. A nézettsége igen kimagasló, ebből is látszik, hogy a nézők mennyire szeretik a szériát, azonban a produkció a napokban véget ér.

Ezt a sorozatot is érinteni fogja a műsorváltozás, ugyanis az utolsó epizódot már nem az eddig megszokott időpontban láthatjuk: jövő csütörtökön a Háborgó szívek 5 perccel később, 14:40-től lesz látható, amit a Testvérek fog követni 15:45-kor. Utóbbi 25 perccel hosszabb lesz, ez az oka annak, hogy A sors útvesztői befejező epizódja 17:10-re tolódik.

Július 28-án, pénteken egy Magyarországon eddig sosem vetített sorozat debütál, mégpedig Az Aranyifjú, aminek első évadát 2022 szeptembere és 2023 júniusa között vetítették Törökországban, és már berendelték a 2. évadát.

A történet: Halis aga a Korhanli család feje, aki a semmiből épített fel egy hatalmas ékszercéget. A vállalkozást már fiára, Orhanra hagyta, a fontos döntéseket azonban továbbra is ő hozza a családban. Halis unokája, Ferit kicsapongó életet él, ezért a nagyapja elhatározza, hogy talál neki egy feleséget a szülőföldjükről, Gaziantepből. Ferit azonban minden áron megpróbál kibújni a felelősség alól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás