promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ekkor érkezhet a Pókember 4: Nincs megadás - már meg lehet a főellenség is
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tom Holland Pókemberként döngölheti a földbe a mindenki által imádva utált Homelandert az MCU-ban. 

A rajongók egyértelmű véleménye szerint a Bosszúállók: Végjáték óta csupán egyetlen alkotás sikerült elfogadhatóan jól A galaxis őrzői harmadik részével egyetemben. Ez pedig nem volt más, mint a 2021. decemberében bemutatott Pókember: Nincs hazaút, amely szintén egy harmadik eljövetel volt az MCU-ban. Azonban míg az őrzők legújabb kalandja után jóformán búcsút intettünk vér nélkül a megszokott csapatnak (jó-jó, "A legendás Űr-Lord még visszatér"), addig Peter Parker sorsa egy hatalmas cliffhangerrel zárult. Ugyanis a Tom Holland által megszemélyesített karakter kívánságára mindenkinek törlődött az emlékezetéből, és a továbbiakban ismét élvezheti Pókember teljes anonimitását. 

Bár ez számára keserűség forrása is lett az utolsó snittekben, lévén még barátai el elfelejtették, hogy kicsoda az a Peter Parker, a felelőtlen tinédzser, aki a világ megmentése melletti igyekezetében végre elindult a felelősségteljesség irányába.

Állítólag még hosszú éveket kell várnunk a negyedik Pókember mozira, amely az El Loco De Los Comics blog szerint 2025. nyarán lesz aktuális. Hosszú két év lesz, az bizton állítható. 

Az IMDb szakportál egyelőre jövő nyárra jósolja a várt film érkezését, ám ehhez már "tegnap" meg kellett volna kezdődnie a munkálatoknak, azonban egyelőre sem bejelentett szereplőgárda, sem rendező nincs a projekt mellett. A forgatókönyvírók sztrájkja pedig további csúszásokat okozhat, ahogy az történt már a korábbi évtizedekben is. Az említett blog szerint az új epizód alcíme Nincs megadás (No surrender) lesz, és közvetlenül az előtt két hónappal érkező Bosszúállók: Kang dinasztia után veheti fel a fonalat. Várhatóan a férfivá váló Peter Parkernek egy komolyabb hangvételű kalandja lesz az Earth-001-ről érkező Morlun ellen. A különböző Pók-variánsok nagy vadásza vérszomjas módon üldözi hősünket és sorstársait, így akár újra találkozhatunk Tobey Maguire és/vagy Andrew Garfield pókijával is.

A képregények szerint Morlunt az dühíti fel igazán, hogy Peter Parker nem egy varázslat vagy genetikai örökség, hanem egy véletlen baleset (sugárfertőzött pók csípése) miatt tett szert különleges identitására. 

Állítólag a roppant veszélyes Morlun megtestesítője Antony Starr lesz. A 47 éves új-zélandi színész számára nem ismeretlen a szuperhős környezet, lévén ő a főgonosza a The Boys című sorozatnak. Az Amazon szériájában hivatalosan Homelander (Hazafi) egy megtestesült hős, egyfajta Amerika Kapitány és Superman keverék. Azonban spirituális mélysége és összetettsége ellenére maga a gonosz. Starr játéka több díjat is hozott már számára, Morlun szerepében lubickolhat is egy jó szöveg-, és forgatókönyv esetén. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás