promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Perzselő bugyis videó került elő a A Hangya-filmek istennőjéről, Evangeline Lillyről, a Marvel-univerzum csúcsbombázójáról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Észveszejtően szexi videó.

Az utóbbi időben elképesztő népszerűség övezte a Marvel-univerzum filmjeit, egyértelműen kijelenthető, hogy az utóbbi két évtizedet a mozikban uralták a képregényfilmek. Minden filmnek megvolt a maga szuperképessége, amellyel bevonzotta a rajongókat, így például A Hangya-filmek elsősorban azzal tűnt ki a Marvel-univerzumból, hogy egy rakat helyzetben a mi világunkba ágyazott egy apró embert, elsöprő CGI, jó humorérzékkel, és megannyi látványos akcióval a legkisebb szuperhőstől.

Nemrégiben jelent meg a filmsorozat harmadik etapja, amely A Hangya és a Darázs: Kvantumánia címet kapta. Éppen most is megy a moziban Magyarországon is, a kritikánkat pedig IDE kattintva olvashatjátok el.

Paul Ruddot, a filmek egyik főszereplőjét pedig nemrégiben a világ elgszebb férfiának is megválasztották.

A filmek másik elsöprő szépségű színésznője Evangeline Lilly, aki Hope van Dyne-t alakítja a Marvel-univerzumban. De őt elsősorban nem innen ismerhetitek régebbről, hanem a Lost – Eltűntek című szériából. A színésznő aműgy sosem akart színésznő lenni gyerekkorában, mivel elsősorban repülőgép-irányító szeretett volna lenni, sőt, később újságíróként is dolgozott. A karrierje kibontakozása egy véletlennek köszönhető, ugyanis egy barátja hívta el egy maghallgatásra. Az első fontosabb szerepe pedig a Lost című sorozatban volt, igazából ebben a szériában sajátította el a szakma csínját és bínját. És bizony akadnak nagyon kis intim részek is a szériában, amelyek természetesen a YouTube-on is fent vannak. IDE kattintva megnézhetitek a Lost egyik perzselő  vetkőzős jelenetét teljes hosszúságában is Evangeline Lilly-vel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás