promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most Brendan Fraser ciki-cukin csúcsbombázó szerelme, aki sosem lehetett a színészé - Frances O’Connor már 55 éves
Borítókép:  20th Century Fox/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez az egyik leghíresebb film a világ egyik legjóképűbb színészétől.

Ha úgy kezdődik egy kvízkérdés Magyarországon, hogy soroljatok fel három nagyon menő filmet Brendan Frasertől, valószínűleg a Múmia első és második része lesz az első két helyen, majd jön egy könnyedébb kis filmecske, A bájkeverő, amelyben Elizabeth Hurley alakítja magát az ördögöt, de Brendan Fraser-nek mégsem a világ egyik legjobb csaja kell, hanem a cukin csúcsbombázó Frances O’Connor.

Az ausztrál színésznőért epekedik hősünk, majd különböző szerepekben vetélkedik a szívéért, de mindig félremegy, mintha egy kicsit Madách tragédiája elevenedne meg előttünk a színen, persze sokkal kommerszebb mondanivalóval.

A lényeg a szerelem.

És hogy honnan ismerhetitek még a gyönyörű színésznőt, Frances O’Connort?

A legjobban talán Steven Spielberg egyik sci-fijéből, az A.I. - Mesterséges értelem című alkotásból. De szerepelt még Gerard Butlerrel az Idővonal című alkotásban, illetve Jane Austin regénye alapján készült Mansfield Parkban. Az utóbbi időszakban az egyik leghíresebb alakítása A vadász című filmben volt, amelyben az ördögien zseniális Willem Dafoe mellett alakított maradandót a színésznő.

Érdekesség a gyönyörű színésznőről, hogy a diplomája megszerzése után nem vágott bele azonnal az élet sűrűjébe, hanem elment Japánba, és ott tanított egy évig. 2011-ben házasodott öszee Gerald Lepkowski ausztrál színésszel, akitől egy gyermeke született.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás