promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre eljött a pillanat, amire 14 éve vártak az Indiana Jones rajongók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy bejelentést tett az Indiana Jones 5. részének producere, ennek sokan fognak örülni.

Legutóbb 2008-ban láthattuk a nagyvásznon a legendás Indiana Jones karakterét, akit Harrison Ford testesít meg már több mint 40 éve. A rajongókat felvillanyozta pár évvel ezelőtt a hír, hogy jön a széria ötödik része, de sokáig úgy tűnt, hogy nem lesz belőle semmi, főleg, miután a zseniális Steven Spielberg is kiszállt a projektből.

Végül a Logan - Farkas kétszeres Oscar-jelölt rendezője, James Mangold karolta fel az Indiana Jones 5-öt, amiben természetesen Harrison Ford is visszatér – de elég körülményesnek bizonyult az alkotás elkészítése, ugyanis több baleset is történt a forgatáson, ráadásul a koronavírus miatt is sokat csúsztak a munkálatok.

A rajongók nagyon aggódtak, hogy elkészül-e az Indiana Jones folytatása, de most az egyik producer, Frank Marshall hivatalosan is megerősítette, hogy a rengeteg megpróbáltatás ellenére végre sikerült befejezni a forgatást, így biztossá vált, hogy láthatjuk Harrison Ford, Antonio Banderas, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook és többek között Toby Jones alkotását – jelen állás szerint 2023. június 30-án.

Itt lehet megnézni Frank Marshall bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás